ua en ru

За добу у зоні АТО загинуло двоє українських військових, шестеро поранені

За добу у зоні АТО загинуло двоє українських військових, шестеро поранені Фото: ситуація в районі проведення АТО загострилася

Бойовики за добу 70 разів обстріляли позиції Збройних сил України

За минулу добу російсько-окупаційні війська 70 разів обстріляли позиції Збройних сил України, урезультаті чого загинуло двоє українських військових, ще шестеро отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Приморському напрямку з мінометів калібру 120-мм та 82-мм, зенітних установок ЗУ-23-2 та гранатометів противник обстрілював опорні пункти в районі Красногорівки.

По оборонцях Гнутового бойовики стріляли з 82-міліметрових мінометів, БМП та кулеметів великих калібрів, морських піхотинців поблизу Павлополя обстрілювали з озброєння БМП, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку, з артилерії калібру 152-мм, зенітних установок ЗУ-23-2, мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів та кулеметів великих калібрів ворог обстрілював опорні пункти біля Троїцького та позиції поблизу Авдіївки, з протитанкових гранатометів - позиції поблизу Зайцевого, також у цьому районі діяли ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, по позиціях біля Новозванівки противник застосовував артилерію калібру 122-мм, гранатомети та великокаліберні кулемети. Вогнем мінометів калібру 120-мм, гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів ворог накривав оборонців Новоолександрівки.

Захисників Попасної, Станиці Луганської та Валуйського обстрілювали з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 29 квітня 2017 року. Ситуація в районі проведення АТО заго...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 квітня 2017 р.

Нагадаємо, біля населеного пункту Павлопіль (Донецька область) військовий автомобіль підірвався на невідомому вибуховому пристрої, загинув один український військовослужбовець.