ua en ru

Біля Павлополя військовий підірвався автомобіль, загинув військовослужбовець, - штаб

Біля Павлополя військовий підірвався автомобіль, загинув військовослужбовець, - штаб Фото: біля Павлополя військовий підірвався автомобіль, загинув військовослужбовець

Автомобіль підірвався на невідомому вибуховому пристрої

Біля населеного пункту Павлопіль (Донецька область) військовий автомобіль підірвався на невідомому вибуховий пристрій, загинув один український військовослужбовець. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"За попередньою інформацією, в результаті підриву військового автомобіля на невідомому вибуховий пристрій, загинув військовослужбовець одного з підрозділів, особовий склад якого виконує бойові завдання на Приморському напрямку недалеко від населеного пункту Павлопіль", - йдеться в повідомленні.

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 27 квітня 2017 року, в результаті бойових дій троє українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає.

Повідомлення прес-центр штабу АТО За попередньою інформацією, внаслідок підриву військового автомобіля на невідомому віб...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції загинув один український військовий, ще 4 отримали поранення.