ua en ru

За добу бойовики на Донбасі 30 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО

За добу бойовики на Донбасі 30 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО Фото: ЗСУ (РБК-Україна)

При цьому один український військовий отримав поранення

Обстановка в районі проведення АТО дещо загострилася. З Донецького і Маріупольського напрямків активність незаконних збройних формувань перейшла на Луганський напрямок. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Всього за минулу добу НЗФ 30 разів порушили перемир'я. З них 9 разів ворог застосовував міномети калібру 82 міліметри. На кожен другий обстріл бойовиків сили АТО відкривали вогонь. При цьому один український військовий отримав поранення.

Таким чином, після 18 годин бойовики чотири рази били з гранатометів і великокаліберних кулеметів по околицях Кримського. Під час додаткових 2 мінометних обстрілів наших позицій у цього ж селища випустили понад 60 мін калібру 82 міліметри.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 15.09.2017 року. Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 вересня 2017 р.

"Українські воїни жорстко відповіли противнику. В результаті цього протистояння близько 23 години отримав поранення один наш захисник. Також увечері окупанти випустили 35 82-міліметрових мін по опорним пунктам сил АТО в районі Новотошковское", - повідомили в штабі АТО.

В цей час на Донецькому напрямку бойовики тричі відкривали вогонь з мінометів і великокаліберних кулеметів поблизу Авдіївки, Пісків і Світлодарська.

А на Приморському напрямку незаконні збройні формування з мінометів і гранатометів били по українських позиціях поблизу Водяного.

Нагадаємо, з початку АТО знешкоджено понад 130 тис. вибухонебезпечних предметів.