ua en ru

За добу бойовики на Донбасі 23 рази порушили режим перемир'я, - штаб АТО

За добу бойовики на Донбасі 23 рази порушили режим перемир'я, - штаб АТО Фото: ЗСУ (dpsu.gov.ua)

Майже на кожен другий обстріл сили АТО відповідали вогнем зі зброї, не забороненого мирними домовленостями

Впродовж минулої доби обстановка в районі проведення АТО не зазнала істотних змін. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Російсько-окупаційні угруповання і надалі продовжили обстріли позицій української армії, поодиноко використовуючи міномети різних калібрів", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, за минулу добу в штабі АТО зафіксували 23 факти порушення перемир'я. Зазначається, що майже кожен другий обстріл з боку противника сили АТО відповідали вогнем зі зброї, не забороненоъ мирними домовленостями. В результаті бойових дій серед українських військових ніхто не загинув.

"Так, на Донецькому напрямку активність ворога зберігалася в районі Авдіївської промзони. Тут після 18 годин бойовики тричі били по нашим опорним пунктам з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - повідомили в штабі АТО.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 19.09.2017 року. Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 вересня 2017 р.

Також під ворожі обстріли потрапили зміцнення українських військових поблизу Майорська, Верхньоторецького, Невельського і Пісків.

Тим часом на Луганському напрямку незаконні збройні формування вночі обстріляли з гранатометів опорні пункти ВСУ в околицях Станиці Луганської, а з мінометів били поблизу Новозванівки.

А на Приморському напрямку під ворожий вогонь великокаліберних кулеметів тричі потрапили українські захисники Водяного.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО було поранено 3 українських військових, загиблих немає.