ua en ru

Сурков прилетів до Києва вже після загибелі 70 майданівців, - нардеп

Сурков прилетів до Києва вже після загибелі 70 майданівців, - нардеп Владислав Сурков

Радник Президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков прилетів до Києва вже після загибелі 70 майданівців. Про це у своєму Facebook написав народний депутат України Сергій Лещенко.

"Сьогодні глава СБУ Наливайченко знову розповів про те, якою була роль Суркова у смертях на Майдані. Звучить дуже конспірологічно. Насправді ж, літак Суркова прилетів в Україну, коли загинуло вже близько 70 майданівців. І полетів він через день", - написав він.

Сегодня глава СБУ Наливайченко опять рассказал о том, какова была роль Суркова в смертях на Майдана. Звучит очень конспи...

Posted by Сергій Лещенко on 15 квітня 2015 р.

Нагадаємо, в Службі безпеки України (СБУ) заявили, що в день розстрілу на Майдані в Україні перебував радник Президента Росії Владислав Сурков.

"Я говорив і підтверджую, що в той час була особливо гострою ситуація на Майдані, в ті дні заїжджав і перебував громадянин Росії, прізвище якого Сурков, так само заїжджали високопоставлені чиновники ФСБ", - сказав Наливайченко.

При цьому не відзначалося, хто саме керував розстрілом на Майдані. СБУ вивчає перебування Суркова в Україні 21 лютого 2014 р.