ua en ru

SuperJet і американська Willis Lease Finance підписали меморандум про взаєморозуміння на суму понад 300 млн дол

Компанія SuperJet International (спільне підприємство Alenia Aeronautica і компанія "Сухой") підписала меморандум про взаєморозуміння з лізинговою компанією Willis Lease Finance Corporation (США) на купівлю шести літаків Sukhoi SuperJet-100 (SSJ-100) і опціон на придбання ще чотирьох літаків. Вартість операції перевищує 300 млн дол. в каталожних цінах. Про це повідомляє прес-служба "Сухого", передає РБК.
Перші поставки SSJ-100/95 LR в конфігурації на 98 місць заплановані на вересень 2012 р.
Willis Lease Corporation (м. Новато, Каліфорнія) - провідний лізингодавець комерційних реактивних двигунів, який також займається лізингом літаків.
SuperJet International - спільне підприємство італійської компанії Alenia Aeronautica (51% акцій) і компанії "Сухой" (49% акцій), забезпечує маркетинг та продаж, кастомізацію і постачання літака Sukhoi SuperJet-100 в Європі, Південній і Північній Америках, Океанії, Африці та Японії. Крім того, до сфери відповідальності компанії входять підготовка і післяпродажна підтримка по всьому світу, а також проектування і розвиток VIP і вантажний версій літака. Активна робота ведеться підрозділом SuperJet International в Москві спільно з офісом продажів у Вашингтоні (США).