ua en ru

У Сумах правоохоронці виявили арсенал зброї

У Сумах правоохоронці виявили арсенал зброї Фото: поліція (U.S. Embassy Kyiv Ukraine)

Поліція також виявила серед арсенал формений міліцейський одяг

У Сумах поліція виявила у квартирі склад зі зброєю, боєприпасами, засобами зв’язку та форменим міліцейським одягом. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Сумській області на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Револьвер, дві пістолети, гранти РГД, димові шашки, кастет, близько 70 набоїв та 32 патрони травматичної дії, більше 20 мобільних телефонів зберігав на зйомній квартирі 25-річний житель Краснопілля. Крім цього, під час обшуку правоохоронці виявили три комплекти міліцейської форми, номерні знаки до відомчого автотранспорту та спецзасоби", - сказано у повідомленні.

Наразі поліція з’ясовує, де чоловік придбав вилучені речі та з якою метою їх зберігав.

"Приводом для проведення санкціонованого обшуку стала оперативна інформація про ймовірну причетність жителя Краснопілля, який зараз мешкає в Сумах, до скоєного на початку жовтня пограбування, коли невідомі зловмисники відібрали у сумчанина золотий ланцюжок. Тож правоохоронці навідались до нього до дому. І як виявилося, не дарма", - додали у поліції.

В Сумах на квартирі поліція знайшла склад зі зброєю, боєприпасами, засобами зв’язку та форменим міліцейським одягом (ФО...

Опубліковано ГУНП в Сумській області 27 жовтня 2017 р.

По даному факту розпочате кримінальне провадження за ст.263 ч.1 Кримінального Кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами". Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі він дає пояснення слідчим.

Крім цього, затриманий перевіряється на причетність до скоєння майнових злочинів на території Сум та області.

Нагадаємо, у Черкаській області правоохоронці вилучили у місцевого жителя арсенал зброї.