ua en ru

Суддя Вовк повернувся до виконання обов'язків

Суддя Вовк повернувся до виконання обов'язків Фото: Сергій Вовк

Строк відсторонення від Вовка посаді закінчився

Суддя Печерського районного суду Києва Сергій Вовк повернувся до виконання обов'язків. Про це РБК-Україна заявили в прес-службі Судової влади України.

"У нього закінчився термін, на який він був усунений. І ніхто не звертався з приводу продовження його відсторонення", - заявили в прес-службі.

У прес-службі також підтвердили, що клопотати про продовження відсторонення могла Генеральна прокуратура України.

Зазначимо, згідно з інформацією, розміщеною на порталі Судової влади України Сергій Вовк сьогодні розглядав п'ять справ.

Суддя Вовк повернувся до виконання обов'язків

Фото: Вовк сьогодні вів п'ять засідань Печерського суду

Відзначимо, в 2012 році Вовк головував в судовому засіданні по справі нинішнього глави фракції "Блок Петра Порошенко" Юрія Луценка і засудив його до 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в березні 2015 року Вища кваліфікаційна комісії суддів України відсторонила від посади у зв'язку з притягненням до кримінальної відповідальності суддів Печерського районного суду р. Києва Оксану Царевич, Віктора Кицюка, Сергія Вовка і Світлану Волкову.

Сергія Вовка підозрювали у прийнятті завідомо неправосудного рішення по цивільній справі, яким позбавив законного власника його майна. Його дії кваліфікуються за ч. 2 ст. 375 КК України.

Проте 6 березня Голосіївський районний суд Києва не задовольнив клопотання прокуратури про обрання судді Вовка запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.