ua en ru

Судово-медична експертиза загиблих в катастрофі під Смоленськом завершена.

Судово-медична експертиза загиблих в катастрофі під Смоленськом завершена. Про це повідомляє Мінздравсоцразвитку РФ, передає радіо "Ехо Москви".

Голова Міністерства Тетяна Голікова проінформувала про це свою колегу з Польщі Єву Копач, яка знаходиться в Москві. Що стосується процедури упізнання, то вона може зайняти від двох до трьох днів. На місці катастрофи під Смоленськом, тим часом, продовжують шукати останки загиблих. Ще раз буде перевірена територія, не виключено, що на місці катастрофи проводитимуться розкопки.
Нагадаємо, що 10 квітня о 9:50 за Києвом в Смоленській області під м. Печерськом при заході на посадку в аеропорт Сєвєрний в умовах сильного туману розбився літак Ту-154 Президента Польщі. За даними МНС РФ, на борту літака знаходилися 96 людей, 89 з яких були у складі польської офіційної делегації, яка прибувала до Росії для участі в траурній церемонії з нагоди 70-річчя трагедії в Катині. Серед загиблих - Президент Польщі Лех Качиньський, його дружина Марія Качиньська і низка високопоставлених польських чиновників.