ua en ru

Суд Панами може відновити екстрадиційну перевірку у справі Каськіва через 1,5 місяці

Суд Панами може відновити екстрадиційну перевірку у справі Каськіва через 1,5 місяці Фото: Владислав Каськів

Після відновлення такої перевірки за 2-3 місяці панамська влада винесе остаточне рішення по справі

Суду Панами може винести рішення про поновлення екстрадиційної перевірки по справі екс-глави Держагентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва через 1,5 місяці. Про це сьогодні в ефірі "5 каналу" повідомив заступник генпрокурора України Євген Єнін.

Так, Єнін зазначив, що Україна очікує рішення Панамського суду про поновлення екстрадиційної перевірки протягом 1,5 місяця.

"Після поновлення такої перевірки протягом 2-3 місяців панамська влада обіцяє нам винести остаточне рішення по цій справі. Яким воно буде, я поки не беруся прогнозувати", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишньому голові Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владиславу Каськіву влада Панами відмовила в статусі політичного біженця.

Ще в жовтні минулого року ГПУ повідомляла про те, що процес екстрадиції Каськіва може затягнутися на 9 місяців. Також в ГПУ стверджували, що Каськів буде намагатися оскаржити рішення Панами про політичний притулок і відтягувати екстрадицію.