ua en ru

Суд по забороні Меджлісу в Криму продовжиться 10 березня

Суд по забороні Меджлісу в Криму продовжиться 10 березня Фото: сьогодні у Криму відбулося перше засідання суду щодо заборони діяльності Меджлісу

Захисту Меджлісу дали тиждень на ознайомлення з матеріалами справи

Сьогодні, 3 березня 2016 року, в Сімферополі відбулося перше засідання суду у справі про заборону діяльності Меджлісу кримськотатарського народу в Криму, захисту дали тиждень на ознайомлення з матеріалами. Про це йдеться в повідомленні Меджлісу в Facebook.

За даними "Крим. Реалії", "прокуратура" Криму на сьогоднішньому суді надала матеріали справи на 630 сторінках і 10 дисках, суд надав захисту 7 днів на ознайомлення.

Зазначимо, "прокуратура" Криму вимагає визнати діяльність Меджлісу екстремістською і заборонити його діяльність. На суді були присутні перший заступник голови Меджлісу Наріман Джелял, член Меджлісу Еміне Авамілєва і адвокат Джемил Темишев. Близько сотні активістів, які прийшли підтримати Меджліс, до зали суду не пустили.

Суд по запрету деятельности Меджлиса перенесли на 10 мартаСегодня, 3 марта 2016 года, в Верховном суде Республики Крым...

Опубликовано Qırımtatar Milliy Meclisi 3 марта 2016 г.

Нагадаємо, МЗС засудив плани "влади" Криму визнати Меджліс екстремістською організацією.