ua en ru

Суд повернув Міноборони майновий комплекс у Києві вартістю 20 млн гривень

Суд повернув Міноборони майновий комплекс у Києві вартістю 20 млн гривень Фото: головний військовий прокурор Анатолій Матіос

Орендар використовував не за призначенням столичне приміщення площею 4,1 га, надаючи його в комерційну суборенду

Київський апеляційний господарський суд залишив без змін рішення Господарського суду міста Києва, яким задовольнив позов військового прокурора Київського гарнізону в інтересах держпідприємства "Укроборонресурси" і Фонду держмайна України по м. Києву до товариства з обмеженою відповідальністю "ОП "Укроборонресурси". Про це повідомили у прес-службі головного військового прокурора України Анатолія Матіоса.

Згідно з рішенням, суд розірвав договір оренди цілісного майнового комплексу, зобов'язавши зазначене товариство звільнити приміщення комплексу.

Як зазначається, ТОВ "ОП "Укроборонресурси" використовувало не за призначенням орендоване в Києві приміщення площею 4,1 га вартістю понад 20 млн гривень, надаючи його в суборенду іншим комерційним структурам.

Раніше повідомлялося, що службовці одного з оборонних держконцернів незаконно перерахували комерційній структурі майже 2 млн гривень.

Нагадаємо, наприкінці минулого року суд постановив повернути Міноборони ангари в Києві вартістю 1,3 млн грн.