ua en ru

Суд задовольнив скаргу захисту Мосійчука щодо його арешту у ВР

Суд задовольнив скаргу захисту Мосійчука щодо його арешту у ВР Фото: суд задовольнив скаргу захисту Ігоря Мосійчука щодо його арешту у ВР

Розгляд запобіжного заходу Мосійчуку відбудеться у суді 16 березня

Вищий спеціалізований суд України сьогодні, 10 березня 2016 року, задовольнив скаргу захисників народного депутата Ігоря Мосійчука щодо його затримання у вересні 2015 року в стінах Верховної Ради України. Про це повідомив сам Мосійчук у Facebook.

"Тим, як було проведено моє затримання - ГПУ порушила всі істотні норми КПК. І це у відношенні мене - народного депутата України. Годі й чекати дотримання порядку при затриманні звичайних громадян. Саме це спонукало мене і моїх захисників подати скаргу і змусити Генеральну прокуратуру понести відповідальність за своє безчинство. Високий суд, заслухавши наші пояснення, ухвалив рішення задовільнити скаргу. Це ще одна перемога на шляху до повного доведення моєї невинуватості!", - написав він.

Сьогодні у Вищому спеціалізованому суді України розглядалась скарга моїх захисників щодо незаконності мого затримання у ...

Опубликовано Ігором Мосійчуком 10 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Печерський районний суд Києва переніс розгляд запобіжного заходу нардепу від Радикальної партії Ігорю Мосійчуку, підозрюваному в корупції, на 16 березня 2016 року.