ua en ru

Суд над Трухановим: невідомі влаштували бійку

Суд над Трухановим: невідомі влаштували бійку Фото: невідомі блокують будівлю суду, де розглядається справа мера Одеси (РБК-Україна)

Невідомі молоді люди у формі блокують коридор і сходи

У Солом'янському суді Києва, де сьогодні, 15 лютого, проходить засідання по обранню запобіжного заходу меру Одеси Геннадію Труханову, близько 30 невідомих осіб у формі без шевронів блокують коридор і сходи. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Суд над Трухановим: невідомі влаштували бійкуСуд над Трухановим: невідомі влаштували бійкуСуд над Трухановим: невідомі влаштували бійкуСуд над Трухановим: невідомі влаштували бійку

Фото: невідомі у формі без знаків відмінності блокують сходи і коридор суду

На питання журналістів вони кажуть, що не представляють якусь організацію, а просто прийшли на суд.

За даними РБК-Україна станом на 13.00, під судом близько 50 осіб, в тому числі 15 осіб з "Національних дружин".

Нагадаємо, Труханов був затриманий вчора, 14 лютого, в аеропорту "Бориспіль". Він є фігурантом справи заводу "Краян". У справі заводу "Краян", фігурантом якого є Труханів, затримано шість осіб, ще двоє розшукують.

Як відомо, прокуратура просить суд призначити Труханова, якому загрожує позбавлення волі строком до 12 років, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб.

Повідомлялося, що для Труханова прокуратура буде клопотати про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 50 млн гривень.

"Прокуратура буде клопотати про запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з заставою в 50 млн гривень для міського голови, 30 млн гривень - його заступнику і 10 млн гривень всім іншим фігурантам", - повідомив глава САП Назар Холодницький.