ua en ru

Суд США повторно відхилив позов Луценка до ГПУ

Федеральний суд округу Колумбія відхилив позов екс-голови МВС України Юрія Луценка до Генерального прокурора України та його підлеглих. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Зокрема, у рішенні окружного судді Сполучених Штатів Америки Коллін Коллар-Котеллі від 26 березня 2012 р. йдеться, що "23 лютого 2012 р. суд, діючи без упередженого ставлення, відхилив цей позов після того, як позивач Луценко порушив два рішення цього суду та після того, як маючи справедливу можливість привести їх у відповідність, він не зміг здійснювати обвинувачення у своїй справі".

Таким чином, виходячи з обставин вказаної справи, як зазначено у рішенні, "суд розглянув інші надані Луценком аргументи і зробив висновок, що вони є необґрунтованими", а тому судом відмовлено Луценку у клопотанні про перегляд справи.

Як повідомлялося раніше, Федеральним судом округу Колумбія 23 лютого був відхилений позов екс-голови МВС України Юрія Луценка до Генерального прокурора України та його підлеглих, а Луценка попереджено, що якщо він не зможе відповісти взагалі, суд вважатиме, що він більше не має наміру підтримувати даний позов.