ua en ru

Суд зняв арешт з рахунку "Нафтогазвидобування"

Суд зняв арешт з рахунку "Нафтогазвидобування" Фото: суд

"Нафтогазвидобування" звернулася до суду з проханням зняти арешт з рахунку, з якого компанія сплачує податки та інші обов'язкові платежі

Печерський районний суд Києва зняв арешт з одного з рахунків компанії ПрАТ "Нафтогазвидобування". Відповідне рішення опубліковане в Єдиному реєстрі судових рішень.

Згідно з судовим документом, представник ПрАТ "Нафтогазвидобування" звернулася до суду з клопотанням про часткове скасування арешту майна - рахунки з якого компанія сплачує податки та інші обов'язкові платежі.

Заявник зазначив, що "Нафтогазвидобування" не має можливості відраховувати платежі у бюджет, а несвоєчасна сплата є підставою для припинення права користування надрами. Тому компанія просила частково скасувати арешт майна, а саме, по видатковій частині рахунку.

Суд задовольнив клопотання адвокатів, зазначивши в рішенні, що кошти на рахунку "Нафтогазвидобування" не добувалися злочинним шляхом.

Нагадаємо, на початку грудня Печерський суд Києва за позовом представника ПрАТ "Нафтогазвидобування" скасував арешт вуглеводнів, видобутих на Семиренковском родовищі в Полтавській області.