ua en ru

Суд зняв арешт з майна сина Авакова

Суд зняв арешт з майна сина Авакова Фото: Олександр Аваков (УНІАН)

Суд призначив новий судовий розгляд у справі сина Авакова

Апеляційний суд Києва частково задовольнив скаргу сторони захисту сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра та зняв арешт з його майна. Про це сьогодні у ході засідання оголосив головуючий суддя, передає кореспондент РБК-Україна.

"Апеляційну скаргу представника власника майна - адвоката Тарасова задовольнити частково. Ухвалу слідчого судді Соломянського районного суду Києва ...листопада 2017 року, якою задоволено клопотання детектива НАБУ, накладено арешта на майно, яке перебуває у власності Авакова, 1988 року народження, ...скасувати", - постановив суддя.

Таким чином суд зняв арешт з майна сина Авакова: з трьох машиномісць у підземному паркінгу за адресою м. Київ, вул. Протасів Яр, 8, а також з квартири за адресою м. Київ вул. Протасів Яр, 8 і квартири у Харкову по вул. Мироносицька, 22

"Постановити нову ухвалу, якою призначити судовий розгляд у судді першої інстанції. Ухвала Апеляційного суду оскарженню не підлягає. Повне зачитання рішення суду відбудеться 26 грудня в 16 год 16 хв", - оголосив суддя у залі судового засідання.

Крім того, у коментарі РБК-Україна прокурор Олександр Снєгірьов розповів, що Апеляційний суд призначив новий судовий розгляд у справі сина Авакова.

За словами прокурора, санкція статті передбачає конфіскацію.

Снєгірьов не зміг відповісти на питання про те, коли відбудеться розгляд справи по суті.

Суд зняв арешт з майна сина Авакова

Фото: суд у справі сина Авакова (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами глави Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника, справа сина Авакова знаходиться на завершальній стадії.

"Точні терміни не скажу, але справа перебуває на завершальній стадії. Питання декількох тижнів", - сказав Ситник.