ua en ru

Суд вирішив звернутися до КС для вирішення питання щодо законності зняття недоторканності з Мосійчука

Суд вирішив звернутися до КС для вирішення питання щодо законності зняття недоторканності з Мосійчука Фото: Ігор Мосійчук

Верховний суд України оголосив про необхідність проведення засідання пленуму

Колегія суддів Верховного суду України оголосила про проведення засідання Пленуму Верховного суду, який визначить чи є необхідність звернутись до Конституційного суду стосовно питання щодо зняття недоторканності з народного депутата Ігоря Мосійчука. Про це йдеться у повідомленні Мосійчука у Facebook.

"Після 3,5 годин очікування колегія суддів Верховного суду України оголосила "своє рішення" про необхідність проведення засідання Пленуму Верховного суду, який визначить чи є необхідність звернутись до Конституційного суду", - йдеться у повідомленні.

Після 3,5 годин очікування колегія суддів Верховного суду України оголосила "своє рішення" про необхідність проведення з...

Опубликовано Ігором Мосійчуком 15 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Вищий спеціалізований суд України 10 березня 2016 року, задовольнив скаргу захисників народного депутата Ігоря Мосійчука щодо його затримання у вересні 2015 року в стінах Верховної Ради України.