ua en ru

Суд дозволив затримати четвертого підозрюваного у нападі на Найєма

Суд дозволив затримати четвертого підозрюваного у нападі на Найєма Фото: Мустафа Найєм (РБК-Україна)

1 травня четвертого підозрюваного було оголошено у розшук

Суд надав Київській місцевій прокуратурі дозвіл на затримання чоловіка, який підозрюється у завданні тілесних ушкоджень народному депутатові України Мустафі-Масі Найєму. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва у Facebook.

"Київська місцева прокуратура № 10 звернулася до суду із клопотанням про надання дозволу на затримання чоловіка, який підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень народному депутату України Мустафі-Масі Найєму, з метою його приводу для участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 02.05.2018 слідчим суддею Шевченківського районного суду м. Києва вказане клопотання прокурора задоволено в повному обсязі", - йдеться у повідомленні.

У зв’язку тим, що підозрюваний Магомед-Амін Саітов переховується від органів слідства, 1 травня його оголошено у розшук, його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) та ч.1 ст.122 (умисне завдання середньої тяжкості тілесного пошкодження). Кримінального кодексу України.

ПРОКУРАТУРА ОТРИМАЛА ДОЗВІЛ НА ЗАТРИМАННЯ ПІДОЗРЮВАНОГО У НАПАДІ НА ДЕПУТАТА М. НАЙЄМА Київська місцева прокуратура №...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 2 травня 2018 р.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва 2 травня 2018 року відправив під домашній арешт до 30 червня двох підозрюваного у справі про напад на Мустафу Найєма.