ua en ru

Напад на Найєма: суд відправив під нічний домашній арешт другого підозрюваного

Напад на Найєма: суд відправив під нічний домашній арешт другого підозрюваного Фото: у залі суду (скріншот відео)

Напад на Найєма стався 30 квітня в Києві

Шевченківський районний суд Києва сьогодні, 2 травня 2018 року, відправив під домашній арешт до 30 червня другого підозрюваного у справі про напад на Мустафу Найєма.

Ахмеду-Абубакаровичу Саїтову протягом двох місяців заборонено залишати місце проживання з 23:00 до 6:00.

Він підозрюється у вчиненні хуліганських дій щодо Найєма (ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України).

Прокурор просив обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави у зв‘язку із тим, що кримінальне правопорушення пов‘язане із застосуванням насильства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд відправив під домашній арешт до 30 червня підозрюваного в нападі на Найєма Магомеда-Саліха Саітова.

Зазначимо, на сьогодні також заплановано судове засідання по обранню запобіжного заходу для третього підозрюваного у справі - Умолта Темербулатова.

За інформацією Міністерства внутрішніх справ України, на даний момент поліція оголосила в розшук ще одного підозрюваного у справі про напад на Найєма - Магомеда-Аміна Саітова. Йому заочно оголошено підозру у ч. 2 ст. 296 (хуліганство, здійснене групою осіб) і ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Підозрюваний переховується від органів досудового розслідування з 1 травня поточного року.