ua en ru

Суд розгляне справу Пасішника по суті 12 жовтня

Суд розгляне справу Пасішника по суті 12 жовтня Фото: суд (tomenko.ua)

У суді відбулося підготовче засідання по розгляду звинувачення проти Пасішника

Суд розгляне справу щодо колишнього виконавчого директора Національної акціонерної компанії "Нафтогаз Україна" Андрія Пасішника по суті 12 жовтня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) в Facebook.

"Вчора, 27 вересня 2017 року, у Солом'янському районному суді міста Києва відбулося підготовче засідання у судовому провадженні з розгляду обвинувального акта у відношенні Пасішника", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, суд призначив розгляд обвинувального акта по суті на 12 жовтня 2017 року на 16:30.

В САП підкреслили, що незважаючи на те, що прокурори направили обвинувальний акт до суду ще 25 квітня 2016 року підготовче засідання було проведено лише вчора, 27 вересня 2017 року.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура вітає факт проведення підготовчого засідання за обвинуваченням колишнього вико...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 27 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в САП стурбовані черговим затягуванням судового розгляду обвинувального акта щодо Пасішника.

Так, 22 серпня 2017 року, всі адвокати Андрія Пасішника не з'явилися на призначене судове засідання у Солом'янський районний суд міста Києва, при цьому дата і час засідання були з ними узгоджені заздалегідь.