ua en ru

Суд продовжив термін утримання під вартою ГРУшника Єрофеєва до 17 жовтня, - адвокат

Суд продовжив термін утримання під вартою ГРУшника Єрофеєва до 17 жовтня, - адвокат Фото: Євген Єрофеєв

Адвокат заявила, що рішення Печерського суду було винесено без участі захисників у справі

Печерській районний суд міста Києва продовжив термін досудового слідства та тримання під вартою співробітника ГРУ Генштабу ЗС РФ Євгена Єрофеєва. Про це РБК-Україна повідомила адвокат спецпризначенця Оксана Соколовська.

"Є вже офіційне рішення",- повідомила Соколовська. За її словами, відповідно до рішення суду, термін утримання Єрофеєва під вартою продовжено до 17 жовтня. При цьому адвокат наголосила, що рішення Печерського суду було винесено без участі захисників у справі.

"Коли я сьогодні намагалася ознайомитися з матеріалами кримінальної справи, яка знаходиться у судді Тарасюк, мені відмовили у наданні такої можливості з посиланням на інструкцію з діловодства та три дні, які є у судді для оформлення матеріалів справи. У зв'язку з цим мене власне намагаються позбавити можливості в апеляційному порядку оскаржити дане рішення тому, що на оскарження є 5 діб, а ухвала датована 11 вересня 2015 року",- зазначила адвокат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські розвідники Євген Єрофєєв і Олександр Александров були затримані бійцями ВСУ під Щастям Луганській області 16 травня 2015 р.