ua en ru

Суд продовжив домашній арешт поліцейського Олійника до 14 червня

Суд продовжив домашній арешт поліцейського Олійника до 14 червня Фото: Сергій Олійник

Строк відсторонення Олійника від посади подовжено до 15 червня

Печерський районний суд м. Києва продовжив на 2 місяці строк тримання під домашнім арештом патрульного поліцейського Сергія Олійника, який є підозрюваним у вбивстві підлітка в ході переслідування автомобіля BMW 7 лютого. Про це повідомила речник прокуратури Києва Надія Максимець у Facebook.

"За клопотанням столичної прокуратури Печерський районний суд продовжив на 2 місяці строк тримання під домашнім арештом патрульного поліцейського Сергія Олійника, який є підозрюваним у вбивстві 17-річного підлітка в ході переслідування автомобіля BMW 7 лютого. Запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту продовжено до 14 червня включно", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, суд також задовольнив клопотання прокурора про продовження строку відсторонення С. Олійника від посади до 15 червня.

Зазначимо, в ніч на 7 лютого 2016 року співробітники патрульної поліції в Києві під час погоні застрелили людину, яка ще з трьома підозрюваними намагалася сховатися від поліції на автомобілі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Апеляційний суд Києва відпустив поліцейського Сергій Олійника, якого звинувачують в умисному вбивстві неповнолітньої в ніч на 7 лютого, під домашній арешт.