ua en ru

Врадіївська справа: Суд продовжив арешт обвинуваченим ще на два місяці

Апеляційний суд Миколаївської області продовжив арешт усім підозрюваним, що проходять по "врадіївській справі" ще на 2 місяці.

Апеляційний суд Миколаївської області продовжив арешт усім підозрюваним, що проходять по "врадіївській справі" ще на 2 місяці, повідомляє ТСН.

Термін арешту Євгена Дрижака, Дмитра Поліщука, Сергія Рабиненка і Михайла Кудринского закінчується 25 листопада. Тепер його продовжили до 25 січня.

Згідно з повідомленням, суд сьогодні прибули близько 20 представників громади Врадіївки, які вимагають для підозрюваних довічного ув'язнення. Ірина Крашкова перед засіданням подякувала їм за підтримку.

У справі про зґвалтування у Врадіївці проведено 35 судових експертиз та інших слідчих дій, в результаті яких здобуто достатню кількість доказів вини осіб, які знаходяться на лаві підсудних.

Загадкою лишається зникнення мобільного телефону Крашкової після її зґвалтування, який досі не знайшли.

Як заявила сама Крашкова, у вівторок цьому епізоду було присвячено допит одного зі свідків. За її словами, телефон, який міг би бути речовим доказом у справі, може перебувати в міліції.

Ірину Крашкову побили і зґвалтували наприкінці червня - цей злочин сколихнув усю Україну. У нападі підозрюють місцевих міліціонерів. Зараз у справі проходять четверо людей.