ua en ru

Суд взяв самовідвід госадвоката і переніс засідання у справі Януковича

Суд взяв самовідвід госадвоката і переніс засідання у справі Януковича Фото: суд взяв самовідвід госадвоката Януковича (УНІАН)

Наступне засідання відбудеться 6 вересня

Суд взяв самовідвід державного адвоката екс-президента України Віктора Януковича Віталія Мешечка під час засідання у четвер, 17 серпня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Суд вважає за можливе прийняти відмову адвоката від виконання своїх професійних обов'язків, оскільки адвокат вказує на свою неспроможність у справі... Суд ухвалив: прийняти відмову Віталія Мешечка від виконання своїх професійних обов'язків по захисту Віктора Януковича", - постановив суд.

Крім того, суд постановив призначити для захисту обвинуваченого нового адвоката і переніс засідання на 6 вересня. Початок засідання о 10:00.

Також суд зобов'язав прибути наступного адвоката прибути до суду і ознайомиться з матеріалами справи до призначеної дати засідання.

Згідно з розкладом засідань суду у вказаній справі, наявному в розпорядженні РБК-Україна, у вересні засідання призначено на 10 ранку - 6 7 14 21 27 28, а в жовтні: 10 ранку - 5 11 12 19 25 26.

Нагадаємо, державний адвокат екс-президента України Віктора Януковича Віталій Мешечек відмовився від участі в судовому засіданні по справі про державну зраду.