ua en ru

Суд підтвердив незаконність передачі "Укрзалізниці" у підпорядкування МЕРТ

Суд підтвердив незаконність передачі "Укрзалізниці" у підпорядкування МЕРТ Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Рішення суду вже набуло законної сили

Суд підтвердив незаконність передачі Публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця" з підпорядкування Міністерства інфраструктури Міністерству економічного розвитку і торгівлі України. Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян в Facebook.

"Сьогодні Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив незаконність передачі ПАТ "Укрзалізниця" з підпорядкування Мінінфраструктури Мінекономрозвитку", - заявив міністр.

За його словами, в судовому засіданні проголошено постанову, згідно з якою апеляційні скарги КМУ і Мінекономрозвитку залишені без задоволення. Омелян зазначив, що рішення суду вже набуло законної сили.

Добра новина! Сьогодні Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив незаконність передачі ПАТ "Укрзалізниця"...

Опубліковано Volodymyr Omelyan 18 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство юстиції Кабінет міністрів подають апеляційну скаргу на рішення Окружного адміністративного суду. Києва, який своїм рішенням визнав рішення уряду (від 18 січня 2017 №52) "Про внесення змін до Статуту ПАТ "Укрзалізниця" про перепідпорядкування ДПАТ "Укрзалізниця" Міністерству інфраструктури незаконним.