ua en ru

Суд щодо скарги Тимошенко пройде у приміщенні суду, а не в лікарні

Судове засідання щодо скарги екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко на дії тюремників, які не погоджуються на пом‘якшення умов її перебування у Качанівській колонії, відбудеться у приміщенні суду.

Судове засідання щодо скарги екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко (на фото) на дії тюремників, які не погоджуються на пом‘якшення умов її перебування у Качанівській колонії, відбудеться у приміщенні суду. Про це повідомив захисник Тимошенко Олександр Плахотнюк, повідомила прес-служба "Батьківщини".

"Сьогодні, під час ознайомлення з матеріалами справи мені повідомили про те, що суд змінив рішення щодо проведення судового засідання у лікарні "Укрзалізниці" та проводитиме його як і належить - у приміщенні суду", - наголосив Плахотнюк.

Таким чином скаргу Тимошенко слухатимуть у приміщенні суду, а не в лікарні "Укрзалізниці", як планувалося раніше.

Справу слухатиме суддя Юр‘єва Антоніна Миколаївна.

Нагадаємо, що у вівторок, 11 лютого, о 10:30 у приміщені Комінтернівського районного суду Харкова відбудеться судове засідання щодо скарги Юлії Тимошенко та її захисту на відмову комісії Державної пенітенціарної служби пом‘якшити умови її перебування у Качанівській колонії у зв‘язку з відбуттям третини терміну покарання.