ua en ru

Суд переніс засідання у справі екс-міністра оборони Єжеля на 18 серпня

Суд переніс засідання у справі екс-міністра оборони Єжеля на 18 серпня Фото: Михайло Єжель (mfa.gov.ua)

Причина - захисник Єжеля не може ознайомитися з матеріалами справи

Солом'янський районний суд Києва переніс засідання у справі екс-міністра оборони України Михайла Єжеля на 18 серпня 2017 року. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурра України Лариса Сарган.

"Наступне засідання суду перенесено на 18 серпня. Причина - захисник колишнього міністра оборони Єжеля не може ознайомитися з матеріалами", - написала вона.

АПД. Наступне засідання суду перенесено на 18 серпня. Причина - захисник колинього міністра оборони Єжеля не може ознайо...

Опубліковано Ларисою Сарган 10 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-міністр оборони Єжель підозрюється в нанесенні державі понад 40 млн гривень збитків.

В кінці 2016 року Генеральна прокуратура України (ГПУ) направила в суд обвинувальний акт щодо екс-міністра оборони України Михайла Єжеля.

Зазначалося, що Головна військова прокуратура закінчила спеціальне досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою Єжеля у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).