ua en ru

Суд переніс обрання запобіжного заходу Труханову на 15 лютого

Суд переніс обрання запобіжного заходу Труханову на 15 лютого Фото: Геннадій Труханов (facebook.com/gennadiytruhanov)

На четвер також призначено засідання щодо двох інших фігурантів справи

Розгляд справи з обрання запобіжного заходу Геннадію Труханову відбудеться 15 лютого у Солом'янському суді. Про це повідомив прокурор Руслан Кравченко у залі суду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу Труханову відбудеться завтра о десятій під головуванням судді Вишняк. На 11:30 призначено засідання щодо Кравченка і на 14:00 щодо третього фігуранта у Солом’янському суді", - повідомив прокурор.

Раніше сторона захисту ще одного фігуранта справи Петра Загодиренка заявила клопотання про відвід головуючого судді у справі про обрання йому запобіжного заходу.

Наразі розгляд клопотання про відвід судді перенесли, він продовжиться 15 лютого зранку.

Зі слів прокурора, засідання щодо обрання запобіжного заходу Загодиренку продовжиться о 9 годині 15 лютого.

Як повідомляло РБК-Україна, 13 лютого 2018 року детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили одеському міському голові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 5 ст. 191 КК України.

Повідомлення про підозру здійснено за дорученням керівника САП Назара Холодницького, який і підписав зазначений процесуальний документ. Також про підозру повідомлено ще трьом посадовцям мерії міста: заступнику мера, директорові департаменту комунальної власності та голові постійної комісії з питань комунальної власності Одеської міськради.

Нагадаємо, раніше прокуратура заявила, що клопотатиме про запобіжний захід для мера Одеси Геннадія Труханова у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 50 млн гривень.