ua en ru

Суд відпустив заступника мера Одеси Вугельмана на поруки

Суд відпустив заступника мера Одеси Вугельмана на поруки Фото: Павло Вугельман (youtube.comhillelcase.media)

Суд відпустив Вугельмана на поруки депутатів Пресману і Мірошниченко

Солом'янський районний суд Києва відпустив заступника мера Одеси Геннадія Труханова Павла Вугельмана, на поруки народних депутатів Олександра Пресмана з партії "Відродження" та Юрія Мірошниченка з фракції партії "Опозиційний блок". Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на прес-секретаря суду Яну Квітченко.

"У задоволенні клопотання про утримання під вартою було відмовлено. До підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді особистої поруки", - сказала Квітченко.

Зазначимо, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд обрати для Вугельмана запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою 30 млн гривень застави.

Нагадаємо, Солом'янський районний суд Києва обрав Геннадія Труханова (меру Одеси) запобіжний захід у вигляді особистої поруки. При цьому прокуратура просила суд призначити Труханова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб з альтернативою внесення застави у розмірі 50 млн гривень. У разі застави, прокурор просив суд зобов'язати Труханового повідомляти про місцезнаходження, здати паспорти, не контактувати зі свідками, носити засіб електронного контролю.