ua en ru

Суд відпустив під особисте зобов’язання замначальника управління карного розшуку поліції Одеської області

Суд відпустив під особисте зобов’язання замначальника управління карного розшуку поліції Одеської області Фото: Печерський райсуд (Віталій Носач/РБК-Україна)

Сторона обвинувачення має намір подати на оскарження

Олександру Байову, заступнику начальника управління карного розшуку поліції Одеської області, Печерський суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Про це РБК-Україна повідомило джерело в Печерському суді.

"Суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Сторона обвинувачення після отримання повного тексту рішення суду має намір подати на оскарження. Прокуратура не погодилася. Буде наполягати на взяття під варту", - сказав співрозмовник.

Зазначимо, його затримали за ст. 328 ККУ - розголошення відомостей, що становлять державну таємницю, особою, якій ці відомості були довірені або стали відомі у зв'язку з виконанням службових обов'язків, за відсутності ознак державної зради або шпигунства.

Карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, заступника начальника управління карного розшуку поліції Одеської області затримали у Києві 28 серпня.