ua en ru

Суд залишив під арештом зерно агрохолдингу "Агрейн"

Апеляційний суд Харківської області не задовольнив 27 апеляційних скарг фірм, що входять до агрохолдингу "Агрейн", і залишив зерно під арештом.

Апеляційний суд Харківської області не задовольнив 27 апеляційних скарг фірм, що входять до агрохолдингу "Агрейн", і залишив зерно під арештом. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Харківської області.

"У судовому засіданні прокуратура Харківської області наполягала на залишення зерна під арештом, оскільки це майно є об'єктом злочинного посягання. Арешт дозволить уникнути таких ризиків, як незаконна реалізація майна, у т. ч. за межами України", - йдеться в повідомленні.

13-14 листопада в апеляційному суді оскаржуються рішення Червонозаводського районного суду р. Харкова щодо арешту майна в рамках кримінального провадження щодо посадових осіб агрохолдингу "Агрейн".

Нагадаємо, в рамках кримінального провадження щодо шести посадових осіб агрохолдингу "Агрейн", яким вже оголошено про підозру у зловживанні службовими повноваженнями і шахрайстві, на предмет кримінального правопорушення, а саме - 100 тис. тонн зерна, було накладено арешт.