ua en ru

Суд зобов'язав Насірова носити електронний браслет до 14 грудня

Суд зобов'язав Насірова носити електронний браслет до 14 грудня Фото: Роман Насіров

Суд також дозволив Насірову виїжджати з Києва

Суд продовжив усуненому чолі ДФС України Роману Насірову процесуальні обов'язки до 14 грудня. Про це повідомляють "Наші гроші".

Також суд дозволив йому виїжджати в Київську область. Відповідне рішення прийняла 19 жовтня слідчий суддя Людмила Кізюн,

"Суд дозволив Насірову переміщатися по Києву і Київській області, де в Козині у нього є будинок. Раніше відсторонений чиновник не міг виїжджати за межі столиці", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим за Насіровим залишається обов'язок про носіння електронного браслета. Його можна буде тимчасово знімати, якщо цього вимагають медичні процедури.

Інші обов'язки суд залишив без змін, а саме: здати паспорти та інші документи, що дають право виїзду за кордон; прибувати до детективу, прокурора, суду на першу вимогу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у цьому кримінальному провадженні", - зазначаються в повідомленні

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Солом'янський районний суд Києва у середу, 11 жовтня 2017 року, прийняв рішення про встановлення стороні захисту терміну ознайомлення з матеріалами розслідування за підозрою відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби Романа Насирова.