ua en ru

Суд встановив захисту Насірова строк ознайомлення з матеріалами розслідування

Суд встановив захисту Насірова строк ознайомлення з матеріалами розслідування Фото: Роман Насіров (УНІАН)

Захист ознайомлюватиметься з матеріалами справи до 6 листопада

Солом'янський районний суд Києва у середу, 11 жовтня 2017 року, ухвалив рішення про встановлення стороні захисту строку ознайомлення з матеріалами розслідування за підозрою відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Київ ухвалив рішення про встановлення стороні захисту строку ознайомлення з матеріалами досудового розслідування за підозрою голови ДФС України та керівника Департаменту ДФС України. Згідно з рішенням суду підозрювані повинні завершити ознайомлення з матеріалами досудового розслідування до 6 листопада цього року", - зазначається у повідомленні.

Вчора, 11 жовтня 2017 року, слідчий суддя Солом'янського районного суду міста Київ о ухвалив рішення про встановлення ст...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 12 жовтня 2017 р.

При цьому правоохоронці просили суд обмежити строк ознайомлення з матеріалами 12-им жовтня цього року.

Нагадаємо, у кінці серпня Солом'янський райсуд Києва продовжив запобіжний захід Насірову до 21 жовтня. Відзначимо, сторона звинувачення заявляла про ризики того, що Насіров може покинути межі країни, проте сам підозрюваний на суді спростував намір ховатися за межами України.