ua en ru

Суд призначив дату розгляду клопотання про арешт Мангера

Суд призначив дату розгляду клопотання про арешт Мангера Фото: Владислав Мангер (facebook.com/vlad.manger)

Клопотання розглянуть 12 лютого о 12:00

Шевченківський районний суд міста Києва розгляне клопотання про застосування запобіжного заходу підозрюваному в організації вбивства Катерини Гандзюк Владиславу Мангеру завтра, 12 лютого, о 12:00. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу суду у Facebook.

Як зазначається, на розгляд до Шевченківського райсуду надійшло клопотання про застосування до Мангера запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Його підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст.27 (види співучасті) , п.п4, 6, 11, 12 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"Судове засідання з розгляду зазначеного клопотання призначено на 12 лютого 2019 року о 12 год. 00 хв. в приміщенні Шевченківського районного суду м.Києва за адресою: м.Київ, вул.Дегтярівська, 31-А", - йдеться в повідомленні.

Суд призначив дату розгляду клопотання про арешт Мангера

Раніше прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган уточнила, що міру запобіжного заходу Мангеру обиратиме Шевченківський районний суд Києва.

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ, відповідно до закону, не має права затримати голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера, якому вручено підозру в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.