ua en ru

У ГПУ уточнили суд, який обиратиме міру запобіжного заходу Мангеру

У ГПУ уточнили суд, який обиратиме міру запобіжного заходу Мангеру Фото: Владислав Мангер (fbu.org.ua)

У ГПУ зазначили, що детальну інформацію щодо засідання суду повідомлять окремо

Прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган уточнила, що міру запобіжного заходу підозрюваному в організації вбивства Катерини Гандзюк Владиславу Мангеру обиратиме Шевченківський районний суд Києва. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Facebook Сарган.

Вона зазначила, що детальну інформацію щодо судового засідання повідомлять окремо.

У ГПУ уточнили суд, який обиратиме міру запобіжного заходу Мангеру

"Уточнення: Шевченківський районний суд м. Києва обиратиме запобіжний захід В. Мангеру (за місцем слідчого органу - СБУ). Детальна інформація щодо судового засідання буде повідомлена окремо", - написала Сарган.

Крім того, прес-секретар генпрокурора опублікувала повідомлення про підозру Мангеру.

У ГПУ уточнили суд, який обиратиме міру запобіжного заходу Мангеру

"Для заспокоєння, чи отримав Мангер підозру особисто, публікую фото", - додала вона.

Додамо, адвокат Масі Найем уточнив час та дату проведення судового засідання по обранню запобіжного заходу Мангеру.

У ГПУ уточнили суд, який обиратиме міру запобіжного заходу Мангеру

"Запобіжний захід Мангеру В. буде обиратись о 12:00 у вівторок (тобто завтра, 12 лютого) в Шевченківському районному суді міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська 31а", - написав він.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ не має права затримати главу Херсонської обласної ради Владислава Мангера, якому вручено підозру в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Як писало РБК-Україна раніше, за місцем проживання Мангера правоохоронці проводять обшук. У ГПУ також повідомляли, що правоохоронці вживатимуть заходів для доставки підозрюваного в Печерський районний суд Києва для обрання йому запобіжного заходу.

Підкреслимо, минулого тижня вийшло журналістське розслідування програми "Схеми", в якому стверджувалося, що Мангер пов'язаний із підозрюваним в організації вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.