ua en ru

Суд над Насіровым: засідання можуть відкласти через відсутність чергового судді

Суд над Насіровым: засідання можуть відкласти через відсутність чергового судді Фото: Роман Насіиров на суді (УНІАН)

НАБУ може вживати дії для термінового виклику на роботу співробітників канцелярії

Засідання Солом'янського районного суду міста Києва щодо обрання запобіжного заходу усуненому чолі ГФС Романом Насірову можуть відкласти через відсутність на робочому місці чергового судді, який повинен розглянути задоволено клопотання захисту про відвід слідчого судді. Про це РБК-Україна повідомив адвокат Насірова Андрій Кузьменко.

"Сьогодні відповідно до розпорядку робочого часу не робочий день, тому такий розподіл повинен відбуватися через канцелярію. Наскільки я розумію, сьогодні у співробітників канцелярії вихідний день. Як воно буде, будемо дивитися", - заявив Кузьменко.

Адвокат зазначив, що співробітники НАБУ можуть вжити заходів для невідкладного виклику на роботу співробітників канцелярії, проте поки учасники процесу очікують якесь рішення.

Нардеп Андрій Журжій повідомив, що розгляд відведення можуть перенести на понеділок, коли термін затримання НасІрова закінчиться.

"Розгляд відведення може бути відкладено до понеділка, коли термін затримання Насірова вже закінчиться (він закінчується сьогодні о 23.00). Отже, якщо суддя не знайдеться, Насірова треба буде відпустити", - написав Журжій.

Сюр. Захисники заявили клопотання про відвід. Відвід має розглядати інший суддя цього суду. ПРОТЕ в Солом'янському с...

Опубліковано Андрієм Журжієм 5 березень 2017 р.

Нагадаємо, у суді по справі Насірова оголошено перерву, адвокати заявили клопотання про відвід слідчого судді Бобровника у засіданні щодо обрання йому запобіжного заходу.