ua en ru

Суд по Насірову продовжиться 6 березня

Суд по Насірову продовжиться 6 березня Фото: суд по Насірову продовжиться завтра

Судового засідання по Насірову у неділю вже не буде

Судове засідання по обранню запобіжного заходу відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову буде продовжено завтра, 6 березня 2017 року, в будівлі Апеляційного суду Києва. Про це повідомила прес-секретар Соломянського районного суду Києва Яна Квітченко на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Заява про відвід судді Олександра Бобровника буде завтра передана в канцелярію суду, зареєстрована й передана іншому слідчому судді. Новий суддя буде визначений, згідно з автоматичним розподілом суддів", - повідомила речник райсуду.

Також, за її словами, в понеділок буде визначено дату і час продовження судового засідання щодо відведення судді та обрання запобіжного заходу Насірову.

"Розгляд завтра. Як клопотання про обрання запобіжного заходу, так і розгляд заяви про відвід буде здійснюватися у приміщенні Апеляціного суду міста Києва", - додала Квітченко.

Нагадаємо, раніше адвокати відстороненого глави ДФС заявили клопотання про відвід слідчого судді Бобровника у засіданні щодо обрання запобіжного заходу чиновнику.