ua en ru

Суд почав розгляд апеляції на запобіжний захід Труханову

Суд почав розгляд апеляції на запобіжний захід Труханову Фото: суд над Трухановим (РБК-Україна, Віталій Носач)

Раніше суд обрав Труханову запобіжний захід у вигляді особистої поруки

Апеляційний суд Києва 26 лютого розпочав розгляд апеляційної скарги Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) на рішення Солом'янського районного суду Києва про обрання запобіжного заходу у вигляді особистої поруки меру Одеси Геннадію Труханову. Про це оголосив головуючий суддя, передає кореспондент РБК-Україна.

Апеляційний суд Києва розглядає клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу Геннадію Труханову

Опубліковано РБК-Украина 26 лютого 2018 р.

Зазначимо, що під стінами суду зібралися близько 40 правоохоронців. В залі суду також присутня поліція.

Суд почав розгляд апеляції на запобіжний захід ТрухановуСуд почав розгляд апеляції на запобіжний захід ТрухановуСуд почав розгляд апеляції на запобіжний захід ТрухановуСуд почав розгляд апеляції на запобіжний захід ТрухановуСуд почав розгляд апеляції на запобіжний захід Труханову

Фото: суд над Трухановим (РБК-Україна, Віталій Носач)

Нагадаємо, підозру Труханову Солом'янський районний суд Києва визнав обгрунтованою, але ризики недоведеними.

Як відомо, 15 лютого Труханову, який підозрюється у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем при купівлі міськрадою приміщення заводу "Краян", Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистої поруки від депутата Дмитра Голубова.

Ще одному фігуранту "справи Краян", заступнику міського голови Одеси Вугельману суд обрав аналогічну запобіжний захід. Його взяли на поруки народні депутати Олександр Пресман з групи "Відродження" та Юрій Мірошниченко з фракції "Опозиційний блок".

Прокурори просили обрати запобіжний захід Труханову у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 50 млн грн, Вугельману - у вигляді 30 млн грн застави.