ua en ru

Суд Москви переніс слухання у справі про турбіни Siemens у Криму

Суд Москви переніс слухання у справі про турбіни Siemens у Криму Фото: суд переніс слухання у справі про турбінах Siemens (Siemens.сом)

Слухання перенесено на прохання відповідача

Арбітражний суд Москви відклав слухання за позовом німецької компанії Siemens до російської державної компанії щодо постачання газових турбін в окупований Крим. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомляється, попереднє засідання суду було призначено на 18 вересня, проте сьогодні воно було перенесено на 16 жовтня.

Рішення відкласти засідання суд ухвалив на прохання відповідача, компанії "Технопромекспорт", яка є підрозділом державної корпорації "Ростех".

Нагадаємо, раніше глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв заявив, що у німецької компанії Siemens вирішили відмовитися від постачань устаткування для модернізації газотранспортної системи України.

8 вересня в Російській Федерації (РФ) суд повторно відмовив компанії Siemens в арешті турбін на окупованому півострові Крим.

Компанія вимагала заарештувати турбіни власного виробництва, які замість Краснодарського краю РФ потрапили e Крим всупереч санкцій, введених проти Росії за окупацію півострова.