ua en ru

Суд над Мосійчуком перенесено на 25 січня

Суд над Мосійчуком перенесено на 25 січня Фото: Ігор Мосійчук

Засідання перенесли в зв'язку з відповідним клопотанням захисту через неможливість присутності в суді самого нардепа

Сьогоднішнє засідання Печерського суду, на якому розглядалось клопотання Генеральної прокуратури України (ГПУ) щодо обрання народному депутату від Радикальної партії Ігорю Мосійчуку запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, перенесено на 16:00, 25 січня 2016 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби нардепа в Facebook.

Повідомляється, що засідання перенесли в зв'язку з відповідним клопотанням захисту через неможливість присутності в суді самого нардепа.

"Адвокатами Мосійчука суду було надано довідку з інституту ім. О.О. Шалімова, де він перебуває на лікуванні. Довідка, за підписом головного лікаря, посвідчує нещодавно проведену операцію, та після - різке погіршення здоров'я з відкриттям обширної виразки шлунку, що супроводжувалась внутрішнім крововиливом, та в зв'язку з цим утримання Ігоря Мосійчука вже впродовж кількох днів і по сьогодні в реанімаційному відділенні", - йдеться у повідомленні.

Сьогоднішнє засідання Печерського суду, на якому розглядалось клопотання ГПУ щодо обрання Ігорю Мосійчку запобіжного зах...

Опубліковано Ігором Мосійчуком 28 грудня 2015 р.

Раніше повідомлялося, що лікарі діагностували у народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука відкриття обширної виразки шлунку.

Нагадаємо, 8 грудня 2015 року Печерський районний суд провів засідання щодо обрання запобіжного заходу Мосійчуку, однак за станом здоров'я нардепа переніс розгляд запобіжного заходу на 28 грудня.