ua en ru

Суд за Мельничуку відклали для долучення документів до справи

Суд за Мельничуку відклали для долучення документів до справи Фото: Сергій Мельничук

ГПУ необхідно привести документи в порядок відповідно до норм КПК

Печерський районний суд р. в Києві оголосив перерву до 14:00 по справі про продовження строків обмежень запобіжного заходу стосовно народного депутата України Сергія Мельничука. Відповідне рішення сьогодні оголосив суддя Володимир Карабань, передає кореспондент РБК-Україна.

Таке рішення суддя оголосив у зв'язку з тим, що представник Генеральної прокуратури України повинен привести у відповідність документи, які додані до клопотання про продовження строків обмежень заходи захисту і з якими повинен ознайомитися сторона захисту.

"Враховуючи думку учасників розгляду, а також враховуючи, що клопотання, яке надано для вручення підозрюваному Мельничуку містить значну кількість аркушів, які неможливо прочитати і ознайомитися належним чином, тому у засіданні оголошується перерва для надання часу прокурору для підготовки та приведення клопотання згідно з вимогами Кримінально-процесуального Кодексу України, щоб як підозрюваний Мельничук, так і сторона захисту могли належним чином ознайомитися з тими документами, які долучено до даного клопотання. У зв'язку з цим у судовому засіданні оголошується перерва на 2 години", - заявив суддя Карабань.

Нагадаємо, 10 серпня має відбутися засідання Печерського райсуду міста Києва за позовом Мельничука проти генерального прокурора України Віктора Шокіна про захист честі і гідності та ділової репутації.