ua en ru

"Суд" Криму відхилив апеляцію захисту Балуха на відмову в УДЗ

"Суд" Криму відхилив апеляцію захисту Балуха на відмову в УДЗ Фото: Володимир Балух (crimeahrg.org)

Балух назвав судове засідання "фарсом"

Так званий "Верховний суд" анексованого Криму відхилив апеляцію захисту українця Володимира Балуха на відмову в умовно-достроковому звільненні (УДЗ). Про це повідомляє "Кримська солідарність" в Facebook.

Як повідомляється сьогодні, 10 вересня, "суд" Криму розглядав апеляцію адвоката Балуха Ольги Дінзе на постанову "Залізничного районного суду Сімферополя" про припинення провадження за клопотанням на умовно-дострокове звільнення Володимира Балуха.

"Суд не задовольнив вимогу сторони захисту і залишив рішення Роздольненського районного суду без змін. Судове засідання закінчилося", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, Балух, який брав участь у засіданні за допомогою відеозв'язку, назвав судове засідання "фарсом", відмовився брати в ньому участь, після чого суддя відключив відеозв'язок з ним.

"Суд" Криму відхилив апеляцію захисту Балуха на відмову в УДЗ

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що уряд Росії на вимогу Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) надав інформацію щодо стану здоров'я чотирьох українців, які перебувають у російських в'язницях, заявивши при цьому, що ні один з чотирьох, в тому числі Володимир Балух, не голодують.

Відзначимо, раніше повідомлялося, що у Балуха сильний біль у печінці, а необхідна медична допомога йому не надається.