ua en ru

Суд Кропивницького виправдав суддю Галагана, який керував авто в нетверезому стані

Суд Кропивницького виправдав суддю Галагана, який керував авто в нетверезому стані Фото: рішення Апеляційного суду Кропивницького (фото: Олена Бринза)

Спікер суду зазначила, що рішення є остаточним і оскарженню не підлягає

Апеляційний суд Кропивницького прийняв рішення виправдати суддю Олексія Галагана, затриманого за керуванням автомобіля в стані алкогольного сп'яніння. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Роман Синіцин.

“Сьогодні апеляційна інстанція все це скасувала. Його повністю виправдали. Був тверезий, опору не чинив", - зазначив він.

Знайомтесь. Це Люда. Суддя Апеляційного суду Кропивницького (Кіровограду) - Людмила Яківна Ткаченко. Годину тому Люда з...

Опубліковано Roman Sinicyn 23 вересня 2016 р.

У свою чергу в ефірі "112" спікер суду Світлана Яковлєва зазначила, що рішення є остаточним і оскарженню не підлягає.

"Співробітниками поліції були допущені певні порушення при складанні протоколу про вчинення адміністративного правопорушення та порядок обстеження його на стан сп'яніння", - також додала вона.

Нагадаємо, що 25 липня патрульні поліцейські Кропивницького затримали за кермом у нетверезому суддю Кіровського райсуду міста. Пізніше Галаган заявив, що його побили, і поскаржився на патрульних в прокуратуру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінницькій області у місті Ладижин учасник АТО на Донбасі Олександр Старусєв з позивним "Сом" загинув від наїзду попа УПЦ МП. Священнослужитель переїхав військового два рази і зник з місця злочину.