ua en ru

Суд по Корбану: суддя видалив із залу всіх, кому не вистачило сидячих місць

Суд по Корбану: суддя видалив із залу всіх, кому не вистачило сидячих місць Фото: Геннадій Корбан

У засіданні оголошено перерву

Головуючий суддя Денис Масенко у справі за розглядом скарги захисту члена політради партії УКРОП Геннадія Корбана, підозрюваного у створенні організованого злочинного угрупування, на рішення суду першої інстанції щодо встановлення йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів доручив вивести із зали тих, для кого немає сидячих місць. Про це він оголосив під час розгляду справи, передає кореспондент РБК-Україна.

"Надає суд доручення співробітникам правоохоронних органів навести в залі судового засідання порядок для того, щоб в залі судового засідання були присутні стільки людей, скільки є місць для того, щоб присісти. Всіх інших - будь ласка, видаліть із залу судового засідання. Для цього оголошується перерва - 20 хвилин", - повідомив він.

Як повідомляє кореспондент РБК-Україна, таке рішення суддя ухвалив після того, як під час допиту одного зі свідків зі сторони захисту Корбана, підозрюваний заявив, що в залі перебуває "смотрящій за прокурорами" і попросив видалити його із зали, після чого в залі стало шумно.

Нагадаємо, Геннадій Корбан заявляв, що залишається лідером політради партії УКРОП. Раніше повідомлялося, що Корбана змістили з посади голови політради.