ua en ru

Суд Києва проводить підготовче засідання у справі щодо вбивства Бузини

Суд Києва проводить підготовче засідання у справі щодо вбивства Бузини Фото: суд у справі про вбивство Бузини (facebook.com/Надія Максимець)

Наразі суд зачитав скарги сторони захисту та надав слово представнику потерпілої

Шевченківський районний суд Києва сьогодні, 22 лютого 2018 року, проводить підготовче засідання у справі щодо вбивства українського журналіста Олеся Бузини. Про це у Facebook повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"У Шевченківському райсуді столиці триває підготовче засідання у справі щодо вбивства Олеся Бузини. На сьогоднішньому засіданні присутні прокурор Є. Шаповалов, матір О. Бузини, обвинувачені А. Медведько та Д. Поліщук та їхні захисники", - йдеться у повідомленні.

Як зазначила Максимець, сьогодні до суду не прийшла дружина Бузини, її представник повідомив, що вона просила розглядати справу за її відсутності.

Так, наразі суд уже зачитав скарги сторони захисту та надав слово представнику потерпілої.

У Шевченківському райсуді столиці триває підготовче засідання у справі щодо вбивства Олеся Бузини. На сьогоднішньому ...

Опубліковано Надеждою Максимец 22 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що попереднє засідання у справі про вбивство Бузини у зв’язку із занятістю суддів у інших провадженнях було перенесено.

Колишній шеф-редактор видання "Сегодня" Олесь Бузина був убитий 16 квітня 2015 року в Києві. Близько 13:20 двоє невідомих в масках застрелили Бузину біля його будинку, після чого втекли на автомобілі. У той же день міліція знайшла автомобіль, на якому, імовірно, пересувалися вбивці Бузини.