ua en ru

Суд Києва оштрафував Ситника

Суд Києва оштрафував Ситника Фото: Артем Сытник (twitter.com/nab_ukr)

Сума штрафу становить 1700 гривень

Солом'янський районний суд Києва оштрафував главу Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника на 1700 гривень за адміністративне правопорушення. Про це у коментарі РБК-Україна повідомила прес-секретар Солом'янського суду.

"Солом'янський суд виніс рішення, яким визнав винним Артема Ситника і стягнув штраф 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень", - повідомили у суді.

Так, Ситника оштрафували за вчинення адмінправопорушення, разом з тим, у суді не повідомили чого саме стосується правопорушення.

Нагадаємо, 13 листопада 2017 року Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило в суд протокол про адміністративне правопорушення відносно директора Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артема Ситника. Протокол був складений за невиконання законних вимог НАЗК. Повідомлялося, що Ситник надав з порушенням встановленого законом терміну запитувані в листі НАЗК копії документів та інформацію, а також надав їх не в повному обсязі.