ua en ru

НАЗК направило до суду протокол про адміністративне правопорушення щодо Ситника

НАЗК направило до суду протокол про адміністративне правопорушення щодо Ситника Фото: Артем Ситник (РБК-Україна)

Протокол було складено за невиконання Ситником вимог НАЗК

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду протокол про адміністративне правопорушення щодо директора Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артема Ситника. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАЗК у Facebook.

"На позачерговому засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції було прийнято рішення про направлення до суду протоколу про адміністративне правопорушення щодо директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, протокол було складено за невиконання законних вимог НАЗК. Повідомляється, що Ситник надав з порушенням встановленого законом строку запитувані у листі НАЗК копії документів та інформацію, а також надав їх не у повному обсязі.

"Запити були надіслані відповідно до отриманого Національним агентством повідомлення, у якому викладалися факти, що свідчили про можливі ознаки порушень працівниками НАБУ законодавства в частині недотримання вимог статті 28 Закону України "Про запобігання корупції" щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. А саме щодо надання Артемом Ситником довіреності на представлення його інтересів працівникам юридичного департаменту Національного антикорупційного бюро України", - йдеться у повідомленні.

НАЗК направило до суду протокол про адміністративне правопорушення щодо Директора НАБУ Артема Ситника На позачерговому ...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 13 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ситник ознайомився з протоколом про адміністративне правопорушення.