ua en ru

Суд Києва розпочав розгляд справи заступника міністра оборони Павловського

Суд Києва розпочав розгляд справи заступника міністра оборони Павловського Фото: Міноборони (facebook.com/nabu.gov.ua)

Сторона звинувачення просить суд заарештувати Павловського із заставою в 75 млн гривень

Солом'янський районний суд Києва розпочав розгляд справи заступника міністра оборони України Ігоря Павловського, якого вчора затримали за підозрою у розтраті. Про це у Twitter повідомляє журналіст Євген Солонина.

"Справа затриманого заступника міноборони Павловського щодо збитків державі: Солом'янський суд слухає прокурорів про закупку палива на 1 млрд гривень", - написав він.

Як зазначається, Павловському інкримінують підвищення вартості палива після конкурсу і завдання збитків на 145 млн гривень.

Крім того, журналіст Ірина Ромалійская в Facebook повідомила, що сторона звинувачення просить суд застосувати до Павловському запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою внесення застави в розмірі 75 млн гривень.

"Прокурори просять заарештувати заступника міністра оборони Павловського. Або випустити під заставу в 75 мільйонів гривень. Сам підозрюваний на суді в формі і в наручниках. Прийшли військові. Кілька десятків", - повідомила вона.

Прокуроры просят арестовать замминистра обороны Павловского. Или выпустить под залог в 75 миллионов гривен. Сам подозр...

Опубліковано Ириною Ромалийською 12 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, вчора за підозрою в розтраті в Міністерстві оборони України затриманий заступник міністра Ігор Павловський.