ua en ru

Суд Києва заарештував водія маршрутки, який збив двох людей

Суд Києва заарештував водія маршрутки, який збив двох людей Фото: суд (Pixabey)

Водія арештовано на 2 місяці

Шевченківський районний суд Києва обрав міру запобіжного заходу у вигляді арешту водію маршрутки, який на смерть збив подружжя киян. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"У понеділок, 6 листопада 2017 року, за клопотанням прокуратури міста Києва Шевченківський районний суд столиці обрав запобіжний захід для водія маршрутки, котрий став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди біля станції метро "Героїв Дніпра", внаслідок якої загинула подружня пара", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що суд задовольнив клопотання прокурора та застосував до чоловіка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, 4 листопада у Києві біля станції метро "Героїв Дніпра" маршрутка на смерть збила двох людей. Повідомлялося, що інцидент стався на проспекті Героїв Сталінграда.

"Під колеса маршрутного таксі потрапили жінка і чоловік, 1952 і 1953 народження. З'ясувалося, що це - чоловік і дружина, місцеві жителі. У результаті наїзду жінка загинула на місці ДТП, а чоловік помер у кареті "швидкої" по дорозі в лікарню", - повідомляли у столичній поліції.